Brunox® Romania

®

BRUNOX

Calitate

Elvetiana

Brunox® si-a inceput activitatea in 1976, in Elvetia, ca rezultat al unei activitati de cercetare in chimie. Fondatorii companiei au identificat o solutie inovatoare pentru rezolvarea problemei ruginii si au decis sa ofere pietei acest produs.

Brunox a inceput deci cu o emulsie convertoare de rugina si un spray anti-coroziv (Brunox Epoxy). Succesul pe scara larga a acestor produse a dus la investitii majore pentru extinderea gamei, luand nastere in 1995 un spray lubrifiant-degripant (Brunox Turbo Spray). Gama a continuat sa se mareasca in anii ce au urmat si numara in prezent 9 repere inovatoare cu diverse aplicatii.

Brunox® este lider pe piata produselor de ingrijire a bicicletelor in Germania. Produsele sunt utilizate si recomandate si de marile concerne auto BMW si Audi. Producatorii de arme Glock, Fiocchi si SwissArms folosesc la randul lor si recomanda

Brunox® ca produs de baza pentru intretinerea armelor de foc. Brunox® este utilizat cu succes si pentru multiple aplicatii industriale, oferind lubrifianti pentru mecanisme si utilaje din industria alimentara si solutii anticorozive pentru conditii meteorologice extreme.

Brunox® a intrat oficial in Romania in anul 2008. Odata cu testarea produselor si castigarea increderii clientilor, vanzarile Brunox® au inregistrat un puternic trend ascendent pe piata romaneasca, tintind spre consolidarea unei pozitii de lider. Produsele se gasesc in prezent in hypermarketuri si in peste 1000 de magazine de profil tehnic si sunt utilizate in service-urile profesionale din toata tara.

In Romania, produsele Brunox sunt importate si distribuite oficial de Sprinter 2000 S.A., Brasov (www.sprinter-distribution.ro )

 

Acceseaza magazinul nostru online Sprinter2000

Gama de produse Brunox

Scroll to Top