Brunox® pentru arme de foc

BRUNOX Gun Care – penru intretinerea armelor de foc

Curata, lubrifiaza, protejeaza arme de vanatoare, de competitie si de colectie. Aditivul Turboline creste eficienta alunecarii tuturor partilor metalice, asigurand functionarea armelor automate pana la temperaturi de -54 °C. Indeparteaza impuritatile organice si anorganice (reziduurile de praf de pusca: plumb, tombac, cupru, nichel). Asigura protectia anticoroziva pe termen lung. Nu contine teflon.

BRUNOX® LUB & COR®

Este o protectie impotriva coroziunii, de inalta calitate si lunga durata, a tuturor pieselor metalice.
BRUNOX® LUB & COR® formeaza o pelicula protectoare uniforma care nu se usuca si care patrunde in spatii mici greu de accesat. In acelasi timp, este un lubrifiant rezistent la intemperii care se comporta foarte bine in medii saline si acide.
Protectie anticoroziva pentru cutii de transmisie, glisiere, cabluri de otel, utilaje, unelte de precizie, semifabricate si produse finite, matrite, elemente de macara, vehicule, instalatii si tot felul de echipamente. Protectie anticoroziva pe timpul iernii, pentru toate tipurile de echipamente, utilaje si masini. Lubrifiant pentru porti, macarale, benzi transportoare, instalatii de cabluri, cai ferate si a tuturor pieselor metalice care sunt in miscare. Lubrifierea si conservarea tuturor tipurilor de arme.

Acceseaza magazinul nostru online Sprinter2000

Gama de produse Brunox

Scroll to Top