Brunox® pentru barci si salupe

BRUNOX Turbo-Spray – Spray tehnic multifunţional

Unge orice mecanism; elimina orice scartait, asigura o buna functionare si prelungeste durata de viata pentru: incuietori, balamale ale usilor sau mobilierului, mecanisme de glisare ale perdelelor sau jaluzelelor, mecanisme complexe: motocositoare, motoferastraie sau orice alte utilaje, unelte si scule din metal. Curata rugina, bitumul, gudronul si reziduurile adezivede pe orice suprafata, fara sa atace plasticul sau metalul.

Deblocheaza suruburi, piulite, prezoane sau orice alte mecanisme intepenite. Protejeaza impotriva coroziunii orice utilaje, unelte sau obiecte din metal si izoleaza contactele electrice, evitand scurt-circuitul (nu conduce electricitatea si indeparteaza umezeala)

BRUNOX Epoxy – Spray anticoroziune

Tratament modern si eficient pentru tratarea suprafetelor ruginite in vederea protejarii pe termen lung si chiar vopsirii. Substanta pe baza de rasina epoxidica formeaza un complex chimic impreuna cu rugina neutralizata. Stratul compact si rezistent de culoare neagra astfel format asigura protectia anti-coroziva pe termen lung. Acest strat este compatibil cu orice tip de vopsea pentru metal.

BRUNOX IX100

Este un sigiliu anticoroziv ultraperformant, utilizat pentru protectia anticoroziva de lunga durata a instalatiilor metalice depozitate in aer liber sau transportate in medii inalt corozive (inclusiv mediu salin sau mediu acid). Formeaza un strat protector cu aspect de ceara, eficient in cele mai vitrege conditii de mediu. Stratul ramane compact in timp si etanseaza perfect. Utilizat pentru protectia anticoroziva a motoarelor, bobinelor, supapelor, diverselor utilaje.

BRUNOX® LUB & COR®

Este o protectie impotriva coroziunii, de inalta calitate si lunga durata, a tuturor pieselor metalice.
BRUNOX® LUB & COR® formeaza o pelicula protectoare uniforma care nu se usuca si care patrunde in spatii mici greu de accesat. In acelasi timp, este un lubrifiant rezistent la intemperii care se comporta foarte bine in medii saline si acide.
Protectie anticoroziva pentru cutii de transmisie, glisiere, cabluri de otel, utilaje, unelte de precizie, semifabricate si produse finite, matrite, elemente de macara, vehicule, instalatii si tot felul de echipamente. Protectie anticoroziva pe timpul iernii, pentru toate tipurile de echipamente, utilaje si masini. Lubrifiant pentru porti, macarale, benzi transportoare, instalatii de cabluri, cai ferate si a tuturor pieselor metalice care sunt in miscare. Lubrifierea si conservarea tuturor tipurilor de arme.

Acceseaza magazinul nostru online Sprinter2000

Gama de produse Brunox

Scroll to Top