Brunox® pentru biciclete

furca telescopica

BRUNOX Deo - pentru intretinerea furcilor telescopice

Protejeaza inelele de etansare, fixeaza suruburile si protejeaza componentele pneumatice ale furcii bicicletei. Cateva picaturi dupa curatare actioneaza ca o bariera impotriva prafului si asigura o protectie de lunga durata.

BRUNOX Top-Kett - pentru lanturi, roti dintate si alte piese mobile

Oferă lubrifiere şi protecţie anticorozivă de lungă durată pentru lanţul bicicletei. Este de 3 ori mai eficient decât alte produse similare (inclusiv BRUNOX Turbo-Spray) datorită vâscozităţii ridicate. Pelicula este foarte aderenta si rezistentă în timp; în plus, nu poate fi îndepartată cu apă (nici chiar sarată), asigurând astfel protecţie anti-corozivă de lungă durată chiar şi în condiţii extreme.

BRUNOX Carbon Care - pentru intretinerea cadrelor si componentelor din carbon ale bicicletelor

Pentru intretinerea cadrelor si componentelor din carbon ale bicicletelor pentru a le readuce la prerformantele de top initiale.

BRUNOX Turbo Clean

BRUNOX® Turbo Clean este un agent de degresare si curatare a discurilor de frana care nu contine acetona. Sistemele de franare murdare, jantele, pinioanele, lanturile, sistemele de transmisie, cuplajele, cadrele si piesele metalice sunt curatate de murdaria organica si minerala in cel mai scurt timp.
Prin puterea impresionanta a pulverizatorului, acesta intra in toate spatiile si dizolva praful de frana, lichidul de frana, pasta de asamblare, murdaria, grasimea, uleiul, etc. si actioneaza ca un agent puternic de degresare. Datorita utilizarii complecsilor de hidrocarburi modificate, BRUNOX® Turbo-Clean vaporizeaza depunerile, fara a lasa reziduuri si are proprietati excelente de dispersie a apei.

Brunox® Turbo-Spray®

BRUNOX® Turbo-Spray® se pulverizeaza pe suprafete metalice, disperseaza apa, patrunde la nivel micronic toate spatiile disponibile si creeaza o suprafata de contact continua si durabila; este singurul spray multifunctional cu TURBOLINE, aditivul care garanteaza un efect capilar imbunatatit si implicit cea mai buna eficienta de acoperire de pe piata (100 – 120 m2/l).

BRUNOX® Turbo-Spray® este un lubrifiant cu excelente proprietati de penetrare. Imediat dupa aplicare patrunde in spatiile dintre metale, spala rugina si deblocheaza mecanismele intepenite.

 

BRUNOX Bike-Washer

BRUNOX® Bike-Washer este un produs de curatare pentru toate tipurile de biciclete. Datorita formulei cu gel, agentul de curatare adera la toate suprafetele si indeparteaza urmele dificile de murdarie, precum: uleiuri, grasimi, praf si noroi, fara a lasa nicio urma de reziduuri. Dupa curatare, lanturile, pinioanele si angrenajele sclipesc de curatenie. 

Bicicleta murdara Bike-Washer brunox Romania
prod_bike-washer brunox.ro

Acceseaza magazinul nostru online Sprinter2000

Gama de produse Brunox

Scroll to Top