Brunox® pentru masina

BRUNOX Turbo-Spray – Spray tehnic multifunţional

Unge orice mecanism; elimina orice scartait, asigura o buna functionare si prelungeste durata de viata pentru: incuietori, balamale ale usilor sau mobilierului, mecanisme de glisare ale perdelelor sau jaluzelelor, mecanisme complexe: motocositoare, motoferastraie sau orice alte utilaje, unelte si scule din metal. Curata rugina, bitumul, gudronul si reziduurile adezivede pe orice suprafata, fara sa atace plasticul sau metalul.

Deblocheaza suruburi, piulite, prezoane sau orice alte mecanisme intepenite. Protejeaza impotriva coroziunii orice utilaje, unelte sau obiecte din metal si izoleaza contactele electrice, evitand scurt-circuitul (nu conduce electricitatea si indeparteaza umezeala)

BRUNOX Epoxy – Spray anticoroziune

Tratament modern si eficient pentru tratarea suprafetelor ruginite in vederea protejarii pe termen lung si chiar vopsirii. Substanta pe baza de rasina epoxidica formeaza un complex chimic impreuna cu rugina neutralizata. Stratul compact si rezistent de culoare neagra astfel format asigura protectia anti-coroziva pe termen lung. Acest strat este compatibil cu orice tip de vopsea pentru metal.

Brunox® 1-K-Filler

Filler si grund de fixare, compatibil cu Brunox® Epoxy. Poate fi folosit pe toate suprafetele metalice ca substrat si ca umplutura pentru nivelarea suprafetei.
Proiectat special pentru prelucrarea ulterioara cu sistemele de vopsire cu aer. Garanteaza un strat superior perfect la restaurarea tuturor tipurilor de vehicule.

BRUNOX Turbo-Clean

BRUNOX® Turbo-Clean nu ataca vopseaua, metalele, cauciucul, plasticul, inelele de etansare sau conductele de frana si este ne conductibil.
BRUNOX® Turbo-Clean degreseaza si intretine componentele de biciclete, motociclete si toate tipurile de autovehicule.
BRUNOX® Turbo-Clean se poate folosi si pentru indepartarea vinietelor, etichetelor si a tuturor tipurilor de adezivi.

Brunox® Top-Lock®

BRUNOX® ToP-Lock® dizolva murdaria pe suprafetele de contact, curata si protejeaza materialul de contact. Nu exista nici o deteriorare a metalelor neferoase, a materialelor nemetalice, a vopselei, a cauciucului si aproape a tuturor materialelor plastice.
Excluse sunt urmatoarele materiale plastice: PPO, PBT & PPE.

Acceseaza magazinul nostru online Sprinter2000

Gama de produse Brunox

Scroll to Top