Soluții și sprayuri multifuncționale, anticorozive

CALITATE ELVEȚIANĂ 

Brunox® și-a început activitatea în 1976, în Elveția, ca rezultat a unei activități de cercetare în chimie. Fondatorii companiei au identificat o soluție inovatoare pentru rezolvarea problemei ruginii și au decis să ofere pieței acest produs.

Brunox a început cu o emulsie convertoare de rugină și un spray anticoroziv (Brunox® epoxy®). Succesul pe scară largă a acestor produse a dus la investiții majore pentru extinderea gamei, luând naștere în 1995 un spray lubrifiant-degripant (Brunox Turbo-Spray®). Gama a continuat să se mărească în anii ce au urmat și numără în prezent 13 repere inovatoare cu diverse aplicații.

Brunox® este lider pe piața produselor de îngrijire a bicicletelor în Germania. Turbo-Spray® este un produs certificat, utilizat și recomandat de marile concerne auto Mercedes, Chrysler, BMW, Audi și Volksvagen. Producătorii de arme Glock, Fiocchi și SwissArms folosesc și recomandă Brunox® Gun Care, Brunox® IX100 și Brunox® LUB&COR. Brunox Deo este dezvoltat in colaborare cu producătorul de furci pentru biciclete, RockShox.

Brunox® este utilizat cu succes și pentru multiple aplicații industriale, oferind lubrifianți pentru mecanisme și utilaje din industria alimentară și soluții anticorozive pentru condiții meteorologice extreme.

Brunox® a intrat în România în anul 2008 prin Sprinter 2000 S.A. din Brașov (www.sprinter-distribution.ro), distribuitorul oficial în această țară.

Scroll to Top

În Romania, produsele Brunox sunt importate oficial de Sprinter 2000 S.A. din Brașov și le puteți găsi pe: