În inima Transilvaniei, unde peisajele munților Carpați se întâlnesc cu istoria și tradițiile vechi de secole, se desfășoară în fiecare vară un eveniment sportiv de excepție: Turul Ciclist al Sibiului. Totul a început în 2011, când un grup de pasionați de ciclism din Clubul Sportiv Sibiu Sport Project a decis să aducă la viață un vis ambițios. Cu sprijinul autorităților locale și al sponsorilor generoși, au organizat prima ediție a competiției care avea să devină în scurt timp una dintre cele mai apreciate curse de ciclism din Europa de Est.

Turul Ciclist al Sibiului nu este doar o simplă cursă de ciclism, ci o adevărată aventură. Traseele sale variate străbat drumuri asfaltate, se avântă pe cățărări dificile în Munții Carpați și trec prin sate istorice, unde timpul pare că s-a oprit. Fiecare etapă aduce o nouă provocare, de la ascensiunile spectaculoase pe Transfăgărășan până la serpentinele montane care taie respirația.

Anul acesta, suntem mândri să anunțăm sponsorizarea etapei a 3-a a Turului Ciclist al Sibiului, una dintre cele mai așteptate și spectaculoase etape ale competiției: etapa Bâlea Lac, care străbate faimosul Transfăgărășan.

Scroll to Top

În Romania, produsele Brunox sunt importate oficial de Sprinter 2000 S.A. din Brașov și le puteți găsi pe: