Brunox® Bike-Washer

Curata orice tip de bicicleta, chiar si bicicletele electrice.

Dizolva toate murdaria: grasime, ulei si noroi.

Curata absolut toate zonele datorita formulei sale de gel.

Curatare completa pentru transmisie si lant.

Compatibil cu toate materialele: piese din carbon, suprafețe din cauciuc și plastic, aluminiu, vopsele de toate tipurile (inclusiv vopsele mate).

Curatator de biciclete biodegradabil conform criteriilor OECD si fara etichete in sensul regulamentului CLP.

BRUNOX® Bike-Washer este un produs de curatare pentru toate tipurile de biciclete. Datorita formulei cu gel, agentul de curatare adera la toate suprafetele si indeparteaza urmele dificile de murdarie, precum: uleiuri, grasimi, praf si noroi, fara a lasa nicio urma de reziduuri. Dupa curatare, lanturile, pinioanele si angrenajele sclipesc de curatenie. 

Utilizare: Pulverizati bicicleta din abundenta cu BRUNOX® BIKE-WASHER. Dupa 5-10 minute de asteptare in care gelul patrunde in murdarie, stergeti cu atentie cu apa (nu folositi jet cu presiune). In caz de murdarie extrema, mai intai spalati bicicleta cu un jet de apa cu presiune scazuta, apoi pulverizati BRUNOX® BIKE-WASHER si asteptati putin mai mult pana actioneaza. Folositi un burete sau o perie pentru a usura procesul de curatare. Atentie! Nu utilizati BRUNOX® BIKE-WASHER sub actiunea directa a razelor soarelui sau pe suprafete calde. Dupa ce curatati bicicleta, lubrifiati lantul cu BRUNOX® Top-Kett®.

Ingrediente: Contine mai putin de 5 % surfactanti non-ionici, mai putin de 5 % surfactanti anionici, parfumuri (Citral, Limonene), agenti de conservare
(SODIUM PYRITHIONE, BENZISOTHIAZOLINONE).

 

Bike whaser brunox.ro
Bike whaser 2 brunox.ro

Brunox® Bike-Whaser

Scroll to Top